Μπισκότα με Τζίντζερ
Υλικά:
200 γρ βούτυρο
1/2 φλυτζάνι ζάχαρη καστανή μαλακή
1 αυγό
3/4 φλυτζανιού μέλι
1 κουταλάκι σόδα
1/2 κουταλάκι αλάτι
3 φλυτζάνια αλεύρι
2 κουταλάκια τζίντζερ
1 κουταλάκι κανέλλα
1/2 κουταλάκι γαρύφαλλο
Εκτέλεση:
Ενώνουμε τα στερεά υλικά
Χτυπάμε βούτυρο και ζάχαρη και αυγό και προσθέτουμε το μέλι και τα υπόλοιπα υλικά
Κάνουμε μια μαλακή ζύμη
Την τυλίγουμε σε μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο
Την αφήνουμε δύο ώρες να παγώσει
Την βγάζουμε και την ανοίγουμε με πλάστη
Κόβουμε σχέδια με κουπάτ
Αυτές τις μέρες έχουν την τιμητική τους τα χριστουγεννιάτικα
Τα ψήνουμε 12 λεπτά στους 180.
Τα διακοσμούμε με σοκολάτα κουβερτούρα υγείας και άσπρη
0 Σχόλια
Αφήστε μας ένα σχόλιο...