Μια συνταγή πολλών χρόνων από συνάδελφο, εύκολη και νόστιμη!

Υλικά:

1 πακέτο μπισκότα digestive πράσινο χωρίς Ζάχαρη
100. Γρ βιτάμ
1ζελε κεράσι κανονικό ή με στέβια
1 κονσέρβα βύσσινο
1 ζαχαρούχο
1 τυρί Φιλαδέλφεια 200 γρ
1 φακελάκι ζελατίνη
1/2 ποτήρι κρασιού λεμόνι

Εκτέλεση:
Tρίβουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βιτάμ τα πατάμε και τα βάζουμε στο ψυγείο


Χτυπάμε το κρύο ζαχαρούχο με το τυρί και το λεμόνι και ρίχνουμε την ζελατίνη που την έχουμε λιώσει με λίγο νερό
Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από το μπισκότο και το βάζουμε ψυγείο μέχρι να πήξει


Φτιάχνουμε το ζελέ με ένα ποτήρι ζεστό νερό και το σιρόπι από την κονσέρβα
Το αφήνουμε να κρυώσει
Βάζουμε πάνω από την κρέμα τα βύσσινα

Και από πάνω ρίχνουμε σιγά σιγά τον ζελέ με προσοχή βάζουμε ένα κουτάλι και το ρίχνουμε πρώτα στο κουτάλι και από αυτό να πέσει στο γλυκό για να μην χαλάσει η κρέμα.
Το αφήνουμε να παγώσει
Έτοιμο!

0 Σχόλια