Πατατοσαλάτα
Η συνταγή είναι από γνωστό εστιατόριο των Ιωαννίνων, μου την έδωσε η σεφ του εστιατορίου και φίλη μου η Βάνα. Το εστιατόριο βρίσκεται στην θέση Ντραμπάτοβα και ανήκει στην οικογένεια Παγωτού.
Υλικά:
Σάλτσα
2 λεμόνια
Δυο κουταλιές μουστάρδα
Λάδι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τις πατάτες και αφού κρυώσουν τις κόβουμε σε κύβους.
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά και τα ανακατεύουμε.
Βάζουμε τα υλικά της σάλτσας στο μούλτι και τα χτυπάμε.
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Αν η σάλτσα είναι λίγη προσθέτουμε λίγη ακόμα.
0 Σχόλια
Αφήστε μας ένα σχόλιο...